ТВОРЧЕ ЖИТТЯ. ХОРЕОГРАФІЯ

ТВОРЧА МИСТЕЦЬКА ЛАБОРАТОРІЯ

На протязі  2016-2019 років викладачі кафедри сценічного мистецтва і хореографії беруть активну участь у роботі творчої мистецької лабораторії для керівників хореографічних колективів міста та області, студентів-хореографів Навчально-наукового інституту мистецтв за участю учнів Івано-Франківської дитячої хореографічної школи де виступають як доповідачі та проводять майстер-класи з хореографічних дисциплін.


ГАЛИЦЬКИЙ БАЛ 

2019

В рамках святкування Дня студента ПНУ провів щорічний традиційний
ГАЛИЦЬКИЙ БАЛ 2019

Студенти та випускники Навчально-наукового інституту мистецтв ДВНЗ “Прикарпатський національний університет ім. В.Стефаника” були безпосередніми учасниками балу!

 Ансамбль танцю «Дивоцвіт», керівники

ст.викладач Юрій Скобель , ст. викладач Світлана Васірук

Танцмейстер балу – асистент Василь Васірук

Ведучі – випускник ІМ, актор Франківського національного академічного театру ім. І.Франка -Іван Бліндар

(майстерня Анатолій Грицан)
доцент кафедри – Тетяна Осадчук.

На балу були присутні актори-студенти кафедри Сценічного мистецтва і хореографії, які вальсували та вчилися вишукано відпочивати 

 

 

 

 


 

Мистецький проект “Мандри Аліси# Франківськ”

23-24 жовтня 2018 року за підтримки Українського культурного фонду, Громадської організації “Школа мистецтва танцю” *Едельвейс*” (м.Рівне), ГО “Арт-Франківськ”, “Школи Влада Ями”, ДВНЗ Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника., було реалізовано мистецький проект “Мандри Аліси# Франківськ”, в рамках якого рівненські митці презентували шоу-виставу для дорослих “Аліса”. Окрім того, відбулися майстер-класи та творча майстерня за участі керівників проекту та студентів і викладачів спеціальності “Хореографія” Навчально-наукового інституту мистецтв по завершенню яких всім учасникам було надано відповідні сертифікати.
На завершення проекту студентами нашого університету та танцівниками “Едельвейсу” на площі Ринок було реалізовано молодіжний перформанс на тему “Хто ти собі?” .
Варто відзначити, що даний проект є цілком українським продуктом, в якому запропоновано своєрідне бачення щодо створення нових форм симбіозу хореографії пісні та художнього слова, вносячи в них певну філософію та суб’єктивний погляд на ряд соціальних проблем сьогодення