Муляк Зоряна Миколаївна

Провідний концертмейстер кафедри сценічного мистецтва і хореографії

 

Персональна інформаціяОсновні публікаціїДіяльністьКонтакти

Муляк Зоряна Миколаївна народилася 19 жовтня 1972р.у м. Городенка Івано-Франківської обл. Коломийського району. У 1989 р.закінчила середню школу у с-щі Гвіздець Івано-Франківської обл. Коломийського району. У1991 -1996 р.р.навчалася та закінчила Прикарпатський університет ім. Василя Стефаника за спеціальністю” Музика” та здобула кваліфікацію “Вчитель музики і співів”. З 1994 по 2002р.р.та2004 по 2005 р.р. працювала на посаді викладача по класу фортепіано та концертмейстром у Гвіздецькій школі мистецтв. З 2005р. працювала на посаді концертмейстера кафедри сценічного мистецтва і хореографії Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім В. Стефаника. З 2014 р. працюю на посаді провідного концертмейстера кафедри  сценічного мистецтва і хореографії Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.

 

З 2015р.-керівник продюсерського центру “Muze Music” . Організувала та провела концерти молодих лауреатів всеукраїнських конкурсів української естрадної пісні Надії Куліковської , Василя Дубіцького, Тетяни Буркацької, а також гурту” Полюс” . 2016р. Організувала та провела концерти під назвою “Брат і сестра” відомої заслуженої артистки України Квітослави Гіги. 2018 р.організувала та провела презентацію модного одягу відомої Івано-Франківської дизайнерки Ірини Книгиницької. З 2019 р співорганізатор концертів Народного артиста України Степана Гіги та Заслуженої артистки України Квітослави Гіги.

Неодноразово брала участь у вступній кампанії на посаді технічного секретаря відбіркової комісії Інституту мистецтв. Акомпоную на комплексних державних іспитах зі спеціалізації “Хореографія” на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня “Бакалавр”. Іспити відбуваються у формі концерту. З 2015 року секретар ДЕК.

В 2020 році пройшла курси підвищення кваліфікації (дистанційно).